Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

Om GJS Verktyg

En av Sveriges största återförsäljare av skärande och hållande verktyg

Sedan 1998 har vi på GJS Verktyg levererat högkvalitativa verktyg för bearbetning samt mät- och förinställningsmaskiner. Vi har ett nära samarbete med ett antal noga utvalda leverantörer som alla tillverkar och utvecklar ledande tekniska produkter inom sina respektive produktområden.

Vår expertis är bred inom skärande bearbetning exempelvis borrning, gängning, fräsning, brotschning, gradning och lettring. Vi är också marknadsledande i Sverige på nischprodukter som förinställningsmaskiner, pipborrning, kuggbearbetning och rullpolering.

Med lokala säljare och kunder över hela landet finns vi alltid nära till hands. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt verktyg, lösa produktionstekniska problem, projektsamarbeten vid framtagning av nya processer, verktygsreparationer, omslipning samt utbildning och service. Vi kan med stolthet säga att vi är mycket mer än bara en verktygsleverantör.

Vi levererar verktyg till många av Sveriges största industrier, exempelvis Volvo, Scania, SAAB, Sandvik och Atlas Copco, det är en garanti för hög kvalitet och långsiktighet.

I vår webshop finner ni ett brett sortiment av skärande och hållande verktyg till konkurrenskraftiga priser. Standardprodukter skickas normalt samma dag och levereras till kund inom 24h.