Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

Anslut till framtiden

Med mer än 10 innovationer, 36 förinställnings-, mät- och inspektionsmaskiner samt omfattande verktygslösningar på 420 kvadratmeter, kommer ZOLLER under årets EMO mässa visa en komplett produktionsinfrastruktur – från CAM-arbetsstation till förinställnings-, och mätmaskiner av maskinverktyg.

Förinställnings- och mätmaskin Global Launch

Den omgjorda ”smile”och ”venturion” förinställning och mätmaskiner, och den nya ”smileCompact” instegslösning är imponerande med den avancerade ergonomiska utformningen av enhandsmanöverenhet, bekväm spindel hantering och mycket modern elektronik. Allt detta finns tillgängligt över hela världen från och med EMO 2017.

smile” med tre kraftfulla ”pilot” mjukvarupaket

 

ZOLLER ”smile” förinställnings- och mätmaskin finns nu med tre kraftfulla mjukvarupaket; “inspektör”, ”kommunikatör” och ”kommendör”. För maximal flexibilitet kan dessa mjukvarupaket – som alla andra ZOLLER-mjukvaruprodukter även köpas individuellt efter att ha köpt en ZOLLER-förinställnings- och mätmaskin. Mjukvarupaketet ”inspektör” innehåller alla funktioner som du behöver för enkel verktygsinspektion. ”Kommunikatör ” mjukvaran erbjuder en mängd olika alternativ för utbyte av data med maskinen. Kombinationen av mjukvarufunktioner i ”kommendör” tillåter operatörer att skapa verktygsdata och hantera dellistor och installationsblad – grunden för professionell verktygshantering.

”venturion” förinställningsmaskin för framtiden

Zoller Venturion

“venturion”, premium förinställning och mätmaskin som uppfyller alla krav på en digital nätverkstillverkningsmiljö med fokus på processäkerhet. Den här premiumlösningen är tillgänglig från och med EMO 2017 och erbjuds nu i kombination med den nya BIS-V RFID-tekniken för pålitlig dataöverföring till maskinen.

 

Den modulära ”pilot 3,0” mjukvaran uppfyller alla behov för exakt mätning och inställning för alla typer av verktyg. Dessutom möjliggörs TMS Tool Management Solutions hantering av verktygsdata, effektiv lagringsplatshantering och tillförlitlig kommunikation med externa system.

 

Nytt under EMO 2017: Se Verktygsmonterings assistentprogramvara för anpassad, påtaglig verktygsmontering och sömlös spårbarhet av verktygskomponenter under hela produktionsprocessen.

 

ZOLLER erbjuder allt som ditt företag behöver för effektiv och pålitlig verktygshantering i din bearbetningsprocess. ZOLLER-lösningar används för att fysiskt och digitalt registrera, mäta, hantera, lagra och inspektera verktyg under hela verktygets livscykel.

 

Anslut till framtida produktionskrav! Besök ZOLLER på EMO i Hall 3, Monter B-18 och upplev Smart Factory lösningar live och personligen och som en spännande virtuell upplevelse!