Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

GJS söker Applikationsingenjör Skärande verktyg  

Om företaget

Med över 25 års ledande erfarenhet är vi inte bara en leverantör av verktyg och teknisk expertis inom tillverkningsindustrin. Vi är även kundens strategiska partner som transformerar kundens vardag och framtid genom att skräddarsy och optimera bearbetningsprocesser. Genom att kombinera högpresterande verktyg med vår djupa tekniska expertis och skräddarsydd rådgivning, ger vi våra kunder inom tillverkningsindustrin en konkurrensfördel som går utöver det förväntade.

Vi går inte bara in och löser problem; vi skapar möjligheter och ökar effektiviteten genom att förstå och anpassa oss till varje bearbetnings unika behov och utmaningar. Vi skapar inte bara lösningar utan också möjligheter för morgondagens produktion.

GJS jobbar med välkända och högkvalitativa verktyg inom Skärande och Hållande verktyg samt Uppspänningsteknik. Vi präglas av en stark tilltro på marknaden. Med en nära och familjär stämning, korta och snabba beslutsvägar ser vi till att trivas och ha kul på jobbet.

Företaget har haft en god utveckling och står nu inför en kommande satsning. Under våren kommer vi att anställa Teknisk Säljare, Applikationsingenjör och Teknisk KAM med ingenjörskunskap.

I denna roll samarbetar du ytterst med våra kunder i syfte att göra dem ännu mer konkurrenskraftiga.

Arbetsuppgifter

Lösningar på verktyg, metoder och processer som genererar utmaningar i kundens produktion.​

Framtagning av processer och metoder vid tillverkning av nya detaljer

Effektivisering och kvalitetsförbättringar i befintlig produktion

Minskade tillverkningskostnader

Hjälp vid verktygsval och testkörning av verktyg

Framtagning av specialverktyg

Utveckla prototyper från idé till färdig fysisk produkt

Snabb och nära kundsupport

Teknisk support till vårt säljteam

Utbildning

Med ditt driv, nyfikenhet och tekniska intresse vägleder du våra kunder och anpassar den bästa lösningen för dem. Här erbjuds du en självständig roll, i ett expansivt företag som investerar för tillväxt. Du ingår i ett team på sju personer som samlas på vårt kontor i Nykvarn eller digitalt. I rollen erbjuds du stor frihet under ansvar och planerar på egen hand dina utvecklingsprojekt.

I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom GJS:s produktportfölj.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Gedigen erfarenhet från tillverkningsindustrin inom produktion i allmänhet och i synnerhet inom skärade bearbetning
  • Lång erfarenhet som produktionstekniker med dokumenterade resultat
  • Du har B-körkort
  • Talar svenska och engelska obehindrat

Vi tror att du som söker är en person som får energi av att hitta rätt teknisk lösning. Problemlösningsförmåga, uthållighet och vetgirighet är ditt adelsmärke. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk hos våra nyckelkunder. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Nykvarn

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Har du frågor kring tjänsten och rekryteringsprocess. Tveka inte, ring eller mejla Jens Albrektsson på 0706-14 49 10 jens.albrektsson@gjsverktyg.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan som skickas till jens.albrektsson@gjsverktyg.se

The CNC milling machine cutting the mould part with the index-able radius end mill tool in roughing process.The operation of CNC milling machine .The CNC milling