Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

GJS söker Teknisk Key Account Manager

Om företaget

Med över 25 års ledande erfarenhet är vi inte bara en leverantör av verktyg och teknisk expertis inom tillverkningsindustrin. Vi är även kundens strategiska partner som transformerar kundens vardag och framtid genom att skräddarsy och optimera bearbetningsprocesser. Genom att kombinera högpresterande verktyg med vår djupa tekniska expertis och skräddarsydd rådgivning, ger vi våra kunder inom tillverkningsindustrin en konkurrensfördel som går utöver det förväntade.

Vi går inte bara in och löser problem; vi skapar möjligheter och ökar effektiviteten genom att förstå och anpassa oss till varje bearbetnings unika behov och utmaningar. Vi skapar inte bara lösningar utan också möjligheter för morgondagens produktion.

GJS jobbar med välkända och högkvalitativa verktyg inom Skärande och Hållande verktyg samt Uppspänningsteknik. Vi präglas av en stark tilltro på marknaden. Med en nära och familjär stämning, korta och snabba beslutsvägar ser vi till att trivas och ha kul på jobbet.

Företaget har haft en god utveckling och står nu inför en kommande satsning. Under våren kommer vi att anställa Teknisk Säljare, Applikationsingenjör och Teknisk KAM med ingenjörskunskap.

I denna roll samarbetar du med våra största och viktigaste kunder i syfte att göra dem bättre.

Arbetsuppgifter

Som teknisk KAM ansvar du för att vårda och utveckla kunden. Med din höga tekniska nivå, i samarbete med våra applikationsingenjörer och leverantörernas verktygsspecialister kommer du i huvudsak jobba med:

Lösningar på verktyg, metoder och processer som genererar utmaningar i produktionen.​

Framtagning av processer och metoder vid tillverkning av nya detaljer​

Effektivisering och kvalitetsförbättringar i befintlig produktion ​

Minskade tillverkningskostnader ​

Hjälp vid verktygsval och testkörning av verktyg​

Framtagning av specialverktyg​

Snabb och nära support​

Ramavtal och leveransvillkor

Med ditt driv, nyfikenhet och tekniska intresse vägleder du våra nyckelkunder och anpassar den bästa lösningen för dem. Vidare har du flertalet interna kontakter på GJS såsom dina kollegor inom försäljning, marknad och applikationsingenjörer. Här erbjuds du en självständig roll, i ett expansivt företag som investerar för tillväxt. Du ingår i ett team på sju personer som samlas på vårt kontor i Nykvarn eller digitalt. I rollen erbjuds du stor frihet under ansvar och planerar på egen hand samtliga kundbesök och resor.

I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom GJS:s produktportfölj.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av teknisk B2B försäljning mot bearbetande industri, i roller så som utesäljare, innesäljare eller teknisk support
  • Gedigen erfarenhet från tillverkningsindustrin inom produktion
  • Jobbat som produktionstekniker med beredningar och effektiviseringar
  • Du har B-körkort
  • Talar svenska och engelska obehindrat

Vi tror att du som söker är en person som får energi av att föra dialoger med nya människor och hitta rätt tekniska lösningar. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk hos våra nyckelkunder. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Nykvarn

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Har du frågor kring tjänsten och rekryteringsprocess. Tveka inte, ring eller mejla Jens Albrektsson på 0706-14 49 10 jens.albrektsson@gjsverktyg.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan som skickas till jens.albrektsson@gjsverktyg.se