Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

GJS Verktygs AB startar med försäljning av spännverktyg från RINGSPANN

Innovativa framsteg inom Kraftöverföring, Precisionsspännverktyg, Fjärrstyrningssystem har gjort RINGSPANN till en ledande tillverkare, och nu kliver GJS Verktygs AB in och blir en exklusiv återförsäljare för deras precisionsspännverktyg. Därmed blir en RINGSPANN en i rad av GJS Verktygs AB högklassiga samarbetspartners.

 

Tyska RINGSPANN som har utvecklat och tillverkat kraftfulla och smarta chuckar, fixturer och spännelement till en mängd applikationer i över 70 år. Har gjort dem till experter med möjligheten att göra speciallösningar som gör nästan ingenting omöjligt, samtidigt som dem har ett stort sortiment av standardprodukter.

 

Vi ser ljust på samarbetet med Ringspann Nordic AB. Deras stora sortiment av spännchuckar, spändornar, spännkopplingar m.m, samt bra teknisk support på Svenska är stora fördelar för oss och våra kunder

 

Med en nordisk filial beläggen i Sverige för Ringspann och GJS Verktygs AB som återförsäljare kommer det innebära en teknisk support på svenska och korta leveranstider.