Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

Tapmatic presenterar en ny och förbättrad ScribeWriter

För dem som vill märka arbetsstycken med artikelnummer, logotyper eller annan information under bearbetningsprocessen. Har ScribeWriter från Tapmatic varit ett av alternativen på marknaden när det kommer till märkningsverktyg för CNC-maskiner med revolver eller automatisk verktygsväxling.

 

Nu när Tapmatic släpper en förbättrad version av deras märkningsverktyg, som har fått ett högtryckssystem för invändig kylning. Ökar möjligheterna för vad som kan åstadkommas. Verktyget kommer fortsätta vara enkel att installera, där ingen spindelrotation krävs. Därtill lätt att programmera med hjälp av befintlig gravyr programvara, direkt vid maskinstyrsystem eller från programmerarens arbetsstation.

 

Verktyget arbetar idealiskt för permanent märkning av olika material upp till 62 HRC hårdhet och varierande märkningsplan upp till 5 mm. Med dess simpla inställning, att genom att vrida på verktyg ställa in kraften vilket märkning ska ske med. Innebär det att inga byten av fjädring behövs utifrån materialet som ska märkas.

ScribeWriter
Unik böjningsteknik för högre märkningskraft utan att behöva byta fjädrar