Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

Ny VD till GJS verktyg

Lars Bergström har valt att gå vidare med nya utmaningar och lämnar 11/9 över stafettpinnen och VD-rollen på GJS Verktyg till Jens Albrektsson. Jens har lång erfarenhet av VD befattningar inom en rad olika branscher och med stort fokus på marknad och försäljning. Vi önskar Lars all lycka i hans framtida karriär och välkomnar Jens till teamet!

Det är med stor glädje och entusiasm som jag tar mig an uppdraget som VD på detta välskötta företag. Jag ser fram emot alla spännande möjligheter som ligger framför oss. Mitt fokus kommer att vara att bygga på den framgångsrika grund som redan är lagd, säger Jens Albrektsson.

Tre korta med Jens Albrektsson

Hur kom det sig att Vad jobbade du med tidigare?

Jag kommer från ett VD-uppdrag på Trainor i Sverige AB, ett utbildningsföretag med inriktning elsäkerhet och automation till bland annat Industrin.


Hur kom det sig att du började hos oss på GJS?

Jag har under de senaste åren följt GJS:s fina utveckling på håll.  Företaget är mycket välskött, har bra produkter och kompetenta medarbetare. När jag fick förfrågan så var det självklart att tacka ja. Svensk tillverkningsindustrin är världsledande och GJS är en viktig partner i branschen och dess utveckling.


Vad ska du sätta tänderna i först?

Först och främst handlar det om att sätta sig in i företagets dagliga drift och därefter fortsätta att utveckla företaget mot vår vision och våra mål.