Högsta kvalitet Full teknisk support Korta leveranstider
PDF:er
Logga in

Varvtalshöjare

Varvtalshöjare är en bra återspegling av marknadens nuvarande krav, genom anpassning av keramiska lager, höghastighetsmotorer (asynkron eller synkron) och senaste generationens givare som garanterar hög prestanda och högsta tillförlitlighet.

Madaula fokuserar på två typer av Varvtalshöjare:

  • Varvtalshöjare fastsatta med skaftet till maskinen, med nästan ingen uppställning och kan användas direkt.
  • Särskild utveckling, Madaula är mycket förtjust i innovativ teknik, och fokuserar på att erbjuda höghastighetslösningar till maskinindustrin. De utvecklar hela huvuden på 4 och 5 axelspindlar för fullständig integration i maskinen.

Varvtalshöjare huvudsakliga användningsområden:

  • Allmän användning: Modererad hastighet, kraft och vridmoment, flera verktygsändringar och ett brett spektrum av operationer.
  • Flygteknik: Kontinuerlig hög hastighet med moderat kraft och vridmoment.
  • Tunga arbetsuppgifter: Modererad till låg hastighet med hög effekt och vridmoment.

Om Madaula S.A., Precision Engineering

Madaula S.A., Precision Engineering, har sedan 1956 stått för den högsta kvaliteten och bästa tillförlitligheten hos sina produkter. Med över 60 års erfarenhet av design, utveckling och tillverkning alla typer av huvuden för verktygsmaskinindustrin som innehar den senaste tekniken.
Deras ledmotiv är att hålla och öka mängden nöjda kunder, genom att erbjuda kvalitetsprodukter som har en lång livslängd och är miljövänliga. Vilket har gjort att dem har regelbundna kunder som finns över hela världen, och som är kända företag inom flygteknik, bilindustrin, maskinverktyg, elektronik.

Madaula tillverkar följande verktyg: